Jacobien opgenomen

      Reacties uitgeschakeld voor Jacobien opgenomen

Het gaat helaas niet goed met Jacobien, na een periode van stabiliteit heeft ze de afgelopen weken sterk moet inleveren qua gezondheid. De pijn in haar lichaam wordt steeds ondraaglijker. Door de pijn en de medicatie wordt ze heel misselijk waardoor ze weinig eten binnenhoudt en steeds meer verzwakt.

Afgelopen nacht is ze opgenomen in het ziekenhuis,daar krijgt ze medicatie tegen de pijn. Misschien dat ze morgen weer naar huis komt. Vanwege de pijn is er een echo gemaakt van haar buik. De echo liet geen nieuwe uitzaaiingen/bijzonderheden zien.

Jacobiens Hoop

Haar verlangen en hoop is dat ze nog voor behandeling naar Keulen kan, dit staat namelijk gepland voor zondag a.s. maar zoals het er nu uitziet is dat niet mogelijk.

Graag gebed voor Jacobien

We willen jullie vragen om mee te bidden voor Jacobien, dat de pijn zal afnemen en dat ze mag aansterken zodat ze wel naar Keulen kan gaan.

Woensdagavond 17-08 is er een bidstond voor Jacobien bij Familie van Werven. We willen jullie uitnodigen en aanmoedigen om mee te bidden voor Jacobien, Beert Sem en Yara. Iedereen is welkom.

  • Adres: Verlengde looweg 9, 8096 RR in Oldebroek
  • Aanvang 20.00 uur

De HEER zegent Jacobien en beschermt haar,
de HEER doet het licht van Zijn gelaat over haar schijnen en is haar genadig,
de HEER wendt Zijn gelaat haar toe en geeft haar vrede