Weer een week voorbij!

      1 reactie op Weer een week voorbij!

Vorige week voelde ik me elke dag meer misselijk worden en begon ook de pijn in mijn lever weer op te komen en sinds dit weekend heb ik enorme rugpijn erbij.

Vorige week was mijn vader mee. Van maandag t/m vrijdag zaten we weer op Landal de Lommerbergen. Het was een fijne week, ook al voelde ik me niet altijd topfit. We hebben gewandeld samen, lekker uit eten geweest en ’s avonds keken we een enge film, brr..

De infusen druppelden vorige week snel naar binnen en ik was elke dag voor 14.00 uur klaar. De resultaten van het bloed waren ook redelijk positief. Mijn lever werkt goed en er blijken nog steeds kankercellen af te sterven.

Het weekend thuis was fijn. Ook al voelde ik me niet helemaal fit. Zaterdag zijn we lekker uit eten geweest en daarna naar Café ’t Wissel in Oldebroek. Het was een gezellige avond! Dank aan hen die deze avond hebben georganiseerd, iedereen die heeft meegewerkt en ook iedereen die heeft gedronken voor een mooie opbrengst! ♡

De komende 3 weken ga ik 3 dagen naar Klaus. Op maandag, woensdag en vrijdag. Vandaag is mijn tante mee geweest, Evelien. Vanmorgen voelde ik me eigenlijk te ziek om te gaan. Maar ik moest van mezelf. Ik heb nog wat kunnen slapen in de auto en ook bij Klaus. Vandaag kreeg ik 5 infusen, de bioresonantie, een spuit voor mijn immuunsysteem en hij wou een spuit geven voor de pijn in mijn rug. Hoe eng!

Toch gedaan natuurlijk… Ik ben heel moe nu, maar de pijn is al wel wat minder. Als het goed is, ben ik morgen heel flexibel. Hopelijk blijft dat even aanhouden want wil natuurlijk zaterdag wel even een dansje wagen bij Dansschool Bruinewoud. ♡

1 thought on “Weer een week voorbij!

  1. Renate Hielckert

    Diep respect voor jullie allemaal. Heel veel sterkte liefde en gezondheid toegewenst. You go girl !!

Gesloten voor reacties.