Wat een jaar!

      Reacties uitgeschakeld voor Wat een jaar!

Lieve allemaal,

Wat een jaar! Het eerste half jaar ben ik beste vrienden met onze bank geweest. Ik heb me ziek, zwak, waardeloos, angstig en ellendig gevoeld. Maar ook ontzettend veel liefde gekregen van onze kinderen, Beert, mijn pa en ma, mijn familie en vrienden. Ik heb me in deze periode gedragen gevoeld door God en de mensen om me heen..

Het laatste half jaar ging het beter. Of nou ja beter, gewoon goed. Ik kreeg nieuwe medicijnen vanuit Harderwijk en ik knapte op. Onvoorstelbaar! Deze medicijnen kan ik blijven slikken totdat het is uitgewerkt en wordt vergoed. Ik kan weer zorgen voor de kinderen en Beert, eten koken en leuke dingen doen. Ik ga 2 uurtjes in de week dansen en ik pas een dag in de week op mijn neefje en nichtje. De zorgen blijven, maar ik kan genieten.

Dankbaar ben ik voor de lieve woorden, kaartjes, berichtjes, maar ook de financiële bijdrage van de stichting. Dit jaar heb ik mijn medicijnen vanuit Duitsland ervan kunnen betalen. Hoe het volgend jaar moet? Geen idee nog. Ik zou graag de medicijnen vanuit Duitsland blijven gebruiken en nog steeds zitten we aan een vervolgbehandeling te denken. Maar dat is nog onduidelijk. Ik hou jullie hiervan op de hoogte. Wil je vast helpen/doneren? Kijk dan op jacobienshoop.nl voor de gegevens.

Vandaag de laatste dag van het jaar. Net als vorig jaar ben ik opnieuw erg bang voor aankomend jaar.

Ik blijf hopen en blijf bidden.
Ik hoop nog steeds over 10 jaar met de kinderen uit schooltijd een kopje thee te drinken, te lachen en te kletsen.
Ik hoop op nog 100.000 kusjes van ze.
Ik hoop nog lang van ze te genieten.

Lieve allemaal, ik wens jullie een fijne jaarwisseling, alle goeds, veel liefde en gezondheid voor 2018!

Liefs,
Jacobien