Vorige week was een heftige week.

      3 Reacties op Vorige week was een heftige week.

Zwaar, veel pijn en erg moe. Het heen en weer rijden vond ik wel te doen. Vooral omdat ik veel heb geslapen in de auto.

Dit weekend ging wel wat beter maar ik voelde onder mijn oksel iets groeien. Alles wat ineens gaat groeien, vind ik eng. Ook al hoeft het niet eens een tumor te zijn. Het doet enorm veel pijn. Nu begint het gelukkig wat af te zakken. De plek word minder en de pijn neemt af.

Deze week weer 3 dagen naar Klaus. Gister, vandaag en donderdag… Vandaag heb ik bloedgeprikt. Donderdag krijg ik de uitslag hiervan. Vandaag voel ik me echt veel beter gelukkig.

Morgen is Yara jarig. 2 jaar alweer! Dus 2 jaar geleden begon dit circus voor mij. 2 jaar veel meegemaakt. Chemo, haaruitval, verdriet, angst, scans, spanning. Brr… Maar toch voel ik me gelukkig. Niet altijd hoor… Ik denk dat ik gelukkiger kan zijn zonder tumoren.

Vanavond dus ballonnen blazen en slingers ophangen. Een feestje voor Yara, mijn meisje, mijn liefje. Morgen niet naar Duitsland, maar een feestje bij ons thuis en aankomende zondag vieren we haar verjaardag met familie en vrienden.

Aankomende donderdag ga ik eerst naar Klaus. ’s Middags naar Medicolonia in Keulen. We hebben daar een intakegesprek. Hier doen ze de dendritische celtherapie in combinatie met hyperthermie behandelingen. Spannend weer.

Dank voor de lieve reacties op mijn berichtje van zondag. Ik voelde me heel verdrietig. Het voelde goed om van me af te schrijven. Ik probeer altijd wel te lachen en zeg ook vaak dat het wel goed gaat. Maar dat is niet altijd zo natuurlijk. En daarom: gedeelde smart is halve smart.

3 thoughts on “Vorige week was een heftige week.

 1. Antoine en Monique

  Alvast gefeliciteerd met Yara! Maak er een mooie dag van samen!

  Succes voor donderdag!
  Xx

 2. Bas van der Loo

  Ga er een mooie dag van maken morgen en lekker genieten en aan de andere kant kijk ook naar wat je al weer geleerd hebt en hoeveel mooie momenten je al weer hebt gehad en natuurlijk heb je ook hele moeilijke dagen gehad en tegenslagen maar je bent zo sterk en je ziet zoveel de positieve dingen hou dit vol je bent een topper

 3. Yvonne

  Power vrouw!
  Gefeliciteerd met Yara. Een hele fijne dag samen!
  En veel succes,sterkte en kracht voor aankomend week!!

Gesloten voor reacties.