Spannende week

      Reacties uitgeschakeld voor Spannende week

Lieve allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik geschreven heb. Daarom wil ik jullie laten weten hoe het gaat..

In januari zijn we 2 weken in Keulen geweest. De 2e week zijn we 3 dagen geweest en die dagen hebben we heen en weer gereden. Superfijn! Elke dag bij de kinderen, heerlijk in ons eigen huis, mn eigen plekje op de bank en lekker elke nacht in eigen bed slapen. Het reizen was te doen. Behalve de vrijdag: file, file, file en 3 uur later thuis..

Buiten de behandelingen om gaat het niet echt hoe ik zou willen. Mijn lichaam heeft het zwaar. Vaak lig ik futloos op de bank. Ik wil van alles, ik wil op pad, ik wil leuke dingen doen! Nu ik dit schrijf voel ik me wel aardig. Sinds afgelopen vrijdag ben ik weer wat op de been gelukkig.

Ik ben ook tijdverdrijf gaan zoeken. Iets wat ik thuis kan doen, iets wat me blij maakt en waardoor mijn zorgen even verdwijnen. Schilderen! Ik vind het erg leuk om te doen.

Ook ben ik begonnen met fysio-sport. Erg fijn om te bewegen. Toch lijkt mn lichaam het niet aan te kunnen en daarom wil ik nu elke dag een paar minuutjes thuis op de hometrainer of een stukje wandelen. Dan maar heel langzaamaan opbouwen.

Een spannende week staat ons te wachten. Dinsdag een PET-scan en vrijdag krijgen we de uitslag. Heeel heeel spannend. Aan de hand van deze scan gaan we kijken of het zin heeft om in Keulen verder te gaan met de behandelingen.

Bidden, bidden, bidden voor een positieve uitslag!

Fijne week allemaal!