Lieve allemaal

      Reacties uitgeschakeld voor Lieve allemaal

We zijn alweer 6 weken thuis geweest. 6 fijne weken. Het benefietfeest, Sem zijn 5e verjaardag gevierd, veel theetjes gedronken en bijgekletst met lieve mensen, naar de sauna, naar Tineke Schouten, pakjesavond op mijn werk, uitje met Sem zijn school en natuurlijk ‘gewoon’ thuis zijn. Echt GENIETEN! Het zijn de meest simpele dingen waar ik het meest plezier aan beleef. Ik voel me blij en gelukkig.

In deze 6 weken ook een scan gehad. Helaas was de uitslag teleurstellend. De tumoren groeien, de tumorwaarde stijgt. Mijn lever die vol zit met tumoren werkt gelukkig nog erg goed.

Dit nieuws heb ik eigenlijk naast me neergelegd. Ik wil er niet bij stilstaan. Ik voel me nu goed. Ik heb geen tijd om verdrietig te zijn en te piekeren. Waarom wel? Ik kan er niets aan veranderen. Het is, zoals het is. Ik voel me gedragen, ik voel kracht en rust en weet dat God voor me zorgt, ook al gaat het niet zoals ik zou willen.

Maandag gaan we weer naar Keulen. 2 weken hebben we er gepland. Natuurlijk rijden we wel heen en weer, in het weekend, voor het sinterklaasfeest met de familie. Ondanks het teleurstellende resultaat willen we deze behandeling in Keulen nog een kans geven. 2 celvaccinaties heb ik nu gehad. Ik wil mijn lichaam de tijd hiervoor geven. Als het wel goed resultaat zal hebben, zullen we regelmatig naar Keulen moeten voor deze behandeling. Het einde is nog niet in zicht.

Ik wil de lieve mensen om me heen bedanken. Elk vriendelijk woord op het schoolplein, in de winkel of waar ik ook ga. Een kaartje, een berichtje, een appje, een belletje. De mensen die met ons meedenken, ons steunen en ook natuurlijk de financiele bijdrage van zoveel mensen. Ik ben ontzettend dankbaar en voel me gezegend.

Liefs,

Jacobien