Hoop op morgen

      Reacties uitgeschakeld voor Hoop op morgen

Vorige week voelde ik me gelukkig goed. Woensdag was Yara jarig en het was een fijne rustige dag. Opa’s, oma’s en opoe kwamen langs met cadeautjes. Yara mocht 2 kaarsjes uitblazen, nou ja.. Sem hielp haar natuurlijk.. ’s Middags nog even bij de Broekermarkt geweest. Wat een toppers die lieve mensen die bij de kraam stonden van Jacobiens Hoop! Wat een inzet, wat bijzonder en wat een opbrengst! Ongelooflijk!

Donderdag naar Keulen geweest. Heel interessant en hoopgevend. Heel goed gevoel bij en wil er zeker gaan starten. Daarover later meer, want we hebben hierover nog geen afspraken gemaakt.

Natuurlijk ook de bloedwaardes van Klaus teruggekregen. De leverwaardes zijn goed en ook de waarde van het afsterven van dode cellen, inclusief kankercellen, is  verhoogd. Goed teken dus!

Vrijdag was de laatste schooldag van Sem en we namen afscheid van juf Margreet, zij gaat met pensioen. Speciaal vrij genomen bij Klaus om er bij te zijn natuurlijk. Het bedrag van de lentefair werd ook bekendgemaakt. Opnieuw een geweldige opbrengst!

Zondag hebben we de verjaardag van Yara gevierd met vrienden en familie. Een drukke maar zeker gezellige dag met heel veel cadeautjes! Wat is ze verwend!

Maandag weer naar Klaus geweest. ’s Avonds voelde ik me niet echt fit. Slecht geslapen ook die nacht. Dinsdag de hele dag op bed en in de bank gelegen. Niet fijn! Pijn in mijn buik en vooral de leverstreek. Sem heeft ook vakantie nu en ik wil zorgen voor een heel fijne vakantie. Niet gelukt op dinsdag! Gelukkig vermaakt hij zich goed samen met Yara. En zijn ze superlief voor mij…

Verder wil ik niet teveel klagen. Maar ik voel me echt, echt niet fijn. Vandaag wel naar Klaus geweest. Spuugzakje mee, stoel achterover en gaan. Het is goed gegaan hoor. Nu lig ik weer op de bank, te hopen op een betere dag morgen.