Het “ziek zijn” kunnen vergeten

      2 Reacties op Het “ziek zijn” kunnen vergeten

Deze week was een spannende week. Ik moest voor controle terugkomen in Zwolle. Maandag een scan en woensdag de uitslag. Ik was zenuwachtig en erg bang. Ik was bang voor meer uitzaaiingen. Ik voel me laatste tijd erg zwak en zo moe. De uitslag was niet negatief maar had positiever gekund, vind ik.

De uitzaaiingen in de lever zijn namelijk gegroeid. Klaus had van tevoren al wel gezegd dat de scan ook toename kon laten zien. Hij legde uit dat dit dan ontstekingen rondom de tumoren kunnen zijn. Dat verklaart wel de pijn in mijn leverstreek. Wat wel positief is, is dat mijn tumormarker zakt en mijn leverwaardes goed zijn. Mijn lever werkt als van een normaal persoon.

Deze week ook 2 dagen naar Klaus geweest. Volgende week alweer de laatste week bij Klaus. Dan is het tijd om weer aan te sterken voor ik aan de behandeling in Keulen begin. Eerst nog vakantie vieren samen met Beert, Sem en Yara. We gaan een weekje naar de kust. Ik hoop dat ik me goed voel, dat de zon schijnt en we even ‘het ziek zijn’ kunnen vergeten.

2 thoughts on “Het “ziek zijn” kunnen vergeten

 1. Ada Kroon

  Deze week nog even door….we wensen Julie een hele fijne vakantie samen! Even de boel de boel laten, als dat kan, en lekker genieten!

 2. Yvonne

  Nog 1 week…
  Nog 1 x doorzetten…
  Je kan het! Zeker met alle steun die je krijgt.
  Daarna 1 weekje weg. Héérlijk! Ik wens jullie allen een fijne vakantie toe en voor aankomende week veel sterkte en kracht! ?

Gesloten voor reacties.