Een blog van afgelopen zaterdag…

      Reacties uitgeschakeld voor Een blog van afgelopen zaterdag…

De vijfde week zit erop. We zijn onderweg naar ons huis, naar de kinderen. 1 hele dag en 2 nachten zijn we thuis. Heeerlijk! Samen ontbijten, knuffelen, spelletjes doen.. Alleen al naar ze kijken verheug ik me op!

Deze week ging goed. Elke dag 3 uur lokale hyperthermie en gister de total-body-hyperthermie. Wat een strijd om je lichaam aan de koorts te krijgen. Ik denk dan maar aan strand en een hangmatje tussen de palmbomen en dat ik geniet van de warmte. Maar als ik even mag klagen.. ik vind het wel zwaar! Wat een hitte. Mn hele lichaam bonst als een malle. Maar goed.. het is weer gelukt.

Donderdag zijn we enorm verrast door Beert zn broers en mn vader. Ze stonden ineens voor de deur. Echt een verrassing! Ze zijn maar 2 uurtjes gebleven maar het was een gezellige avond! Dus wie zin heeft.. Wees welkom! Wel zelf drinken meenemen hoor.

Maandag gaan we weer naar Keulen. Volgende week krijg ik vanaf maandag elke dag het NewCastle disease Virus toegediend en op vrijdag krijg ik een leger dendritische cellen terug. De dokter legt uit dat het virus de spionnen zijn, de dendritische cellen de politie en de kankercellen de boeven. Zie je het voor je? Ik wel. Net als in een oorlogsfilm. Dat de goede maar mogen winnen.

Ik hoop heel erg dat ik volgende week fit genoeg blijf, om zaterdag bij het feest te zijn. Natuurlijk wil ik erbij zijn! Veel familie en vrienden zijn er om te helpen en zijn er zo druk mee bezig om velen een leuke avond te bezorgen. Ik heb er zin in! Jullie ook?